Το blog "PHOTOS FROM IOANNINA"

PHOTOS FROM IOANNINA

Είμαστε δύο φίλοι από τα Γιάννενα. Ταξιδεύοντας κάποια μέρα στο διαδίκτυο είδαμε ότι υπάρχουν αρκετά ενημερωτικά ή άλλου είδους blog, τα οποία έχουν σχέση με την πόλη μας, αλλά δεν υπήρχε κάποιο που να διαθέτει αποκλειστικά φωτογραφίες της. Έτσι, χωρίς πολύ σκέψη, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα blog, στο οποίο θα αναρτούμε δικές μας, ερασιτεχνικές φωτογραφίες, από τα αξιοθέατα  και την καθημερινότητα της πόλης μας καθώς επίσης και φωτογραφίες από το παρελθόν της  που θα ανακαλύπτουμε δημοσιευμένες, με σκοπό να  γνωρίσουν οι φίλοι μας το χθες και το σήμερα της πόλης μας.  

Οι δικές μας φωτογραφίες, όπως προείπαμε, είναι ερασιτεχνικές και γι’ αυτό θέλουμε να μας κρίνεται με επιείκεια. Εξάλλου το blog δεν έχει σκοπό να προβάλει τις ικανότητές μας στην τέχνη της φωτογραφίας, αλλά αποκλειστικά και μόνο το χθες και το σήμερα της πόλης μας.

Οι φίλοι της σελίδας μας, μπορούν, εφόσον επιθυμούν, να αποθανατίζουν με το φακό τους στιγμές, εικόνες, τοπία κλπ από την πόλη μας και να μας στέλνουν τις φωτογραφίες τους για δημοσίευση.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sigxaritiria! Mou arese.

V είπε...

Τα συχαρητήριά μου. Η αγάπη σας είναι έκδηλη για τον τόπο σας.
Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι ψάχνεται και παλιές φωτογραφίες!
Καλή συνέχεια :)))

Ανώνυμος είπε...

Και τα δικά μου συγχαρητήρια. Αν όλοι αγαπούσαν και σκέφτονταν τον τόπο τους δεν θα είχε γίνει η επαρχία μας μια έρημος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Widgets