Το blog "cookthebook"


"Ψάχνοντας για κριτικές σε βιβλία τα οποία θέλω να αγοράσω, βρέθηκα σε πολύ ωραία blogs.... γι'αυτό σκέφτηκα να μοιραστώ με άλλους που ίσως ενδιαφέρονται τα βιβλία που διαβάζω κι εγώ....χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου ούτε ειδικό, ούτε ιδιαίτερα στα της λογοτεχνίας....απλά κάποια που λατρεύει τα ταξίδια που της χαρίζουν τα βιβλία...

Μετά σκέφτηκα τι καλά που είναι όταν μπαίνω στην κουζίνα μου και αρχίζω να ανακατεύω κατσαρόλες και μπαχαρικά, και ακόμη καλύτερα όταν η κουζίνα μυρίζει κέικ, τηγανίτες, γαλακτομπούρεκο και κανταίφι και μπακλαβά και εκμεκ και παλεύω με τούρτες και cheesecakes και...και....
Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα σκέφτηκα....που τρελαίνονται για βιβλιοπωλεία και ζαχαροπλαστεία (πιστέψτε με τίποτ'αλλο δεν με συγκινεί από μαγαζιά).....κι αυτή είναι η απορία μου και η ερώτηση.....υπάρχουν κι άλλοι από αυτό το...είδος;;;;;"

Αυτή ήταν η πρώτη ανάρτηση της cook-εμού δηλαδή!-  στο μπλογκ cookthecook τον Μάιο του 2007...από τότε πήρα βεβαίως απάντηση στην ερώτηση μου, κι έπαψα να νοιώθω μόνη και ξένη στον κυβερνοχώρο...κατά περιόδους μαγείρεψαν και μαγειρεύουν κι άλλοι μαζί μου, με σταθερή αξία τον συμπλόγκερ navarino...

Τα βιβλία τα άφησα για λίγο στην άκρη ,γιατί δεν προλαβαίνω πλέον να γράφω κείμενα, μα η μαγειρική επιμένει...αν νοιώθετε κι εσείς μόνοι, ή επιθυμείτε να μαγειρέψετε-ή να μοιραστείτε ό,τι διαβάσατε- μαζί μας...τρέξτε, σας περιμένουμε!... 1 σχόλιο:

diaskronos είπε...

Πρόταση προς όλους τους BLOGGERS
Προτείνουμε:
Στις 2 Μάρτη Τετάρτη από τις 3μ.μ. μέχρι τις 11μ.μ. να αναρτήσουμε όλα τα blog ανάρτηση με τον ίδιο τίτλο και το κάθε blog τις δικές του απόψεις ως περιεχόμενο. Ως τίτλο:
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
Προτείνουμε ακόμα μια φωτοσύνθεση του χάρτη της Ελλάδας με στάμπα « ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» μια φωτοσύνθεση είναι στην αρχική σελίδα του blog όποιος θέλει μπορεί να την πάρει .
Με αυτό τον τίτλο που είναι φανταζόμαστε λίγο πολύ αποδεκτός από την μεγάλη πλειοψηφία των bloggers και φυσικά ο καθένας μπορεί να αναπτύξει τα δικά του επιχειρήματα και απόψεις αλλά και να δώσει και άλλες προτάσεις. (Στην ανάλυση προφανώς δεν γίνεται όλοι να συμφωνήσουν με ένα κείμενο ή τουλάχιστον προς το παρών είναι πάρα πολύ δύσκολο και θέλει προετοιμασία.)
Α) Είναι ένας τρόπος να ακουστούμε από όλους ,πιο μακριά και πιο έντονα.
Β) θα είναι μια δοκιμή και για επόμενη μαζική διαμαρτυρία ή προβολή κάποιου εθνικού ή κοινωνικο-πολιτικού ή οικονομικού ζητήματος.
Γ) Η φωνή μας θα φτάσει και στο εξωτερικό και στις Βρυξέλλες πιο δυνατή.
Δ) Εάν κάποιος διαφωνεί ή τώρα ή σε επόμενη παρόμοια κίνηση είναι ελεύθερος προφανώς να μη συμμετέχει είναι πέρα για πέρα επιλογή και δικαίωμα του καθενός .
Όλοι μας να ενημερώσουμε όλα τα φιλικά μας blogs αλλά και όσα μπορεί ο καθένας για την κίνηση αυτή. Είναι μια πρόταση που δεν κρύβει καμία ύπουλη σκοπιμότητα παρά αυτά και μόνο που γράφουμε. Την πρόταση την κάνουμε με ειλικρίνεια και χωρίς άλλο στόχο ή σκοπό. Θεωρήσαμε σωστό να την διακινήσουμε μέσω σχολίων γιατί δεν βρίσκουμε άλλο τρόπο. Συνάδελφοι (αν στέκει ) bloggers η Χώρα μας πνίγεται …κάτι μα κάτι πρέπει να γίνει.
Ευχαριστούμε κι ελπίζουμε το e-mαιl: diaskronos@gmail.com
Η ομάδα του galaxiako.blogspot.com : diskronos, anarxos, antromeda, kiklonas, anarxosimoritis
ΥΓ Εάν κάποιος (οποιοσδήποτε) θέλει το ονοματεπώνυμο μας θα το δώσουμε με το e-mail. Δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα χωρίς να ζητήσουμε το δικό του για να μην υπάρχουν αμφιβολίες.
galaxiako.blogspot.com 27/02/2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Widgets