Ψηφοφορία (προσφορές)


Αγαπητοί μας φίλοι
Σας παρουσιάζουμε τις προσφορές των φίλων μας για τους νικητές των διαγωνισμών μας. 


ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η εταιρία bluesystems προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στον πρώτο νικητή του έτους των ψηφοφοριών που διοργάνωσαν τα Top Blogs ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα blueShop αξίας 1200€.
Προσφέρει επίσης σε όλους τους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας του διαγωνισμού, έκπτωση 50% στο σχεδιασμό δυναμικών ιστοσελίδων με το λογισμικό blueDynamic και δώρο τη φιλοξενία – Web hosting για πάντα.
Η προσφορά (έκπτωση 50%) ισχύει για όλα τα προϊόντα της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές επισκεφθείτε το site της εταιρίας ΕΔΩ     ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η γνωστή σε όλους μας φίλη συγγραφέας και συνταξιδιώτης ΔΑΦΝΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρει σε όλους τους πρώτους νικητές των κατηγοριών το τελευταίο της βιβλίο "Η Πόρτα της Ληνώς" ως ένα μικρό δείγμα εκτίμησης. 

 Την ευχαριστούμε επίσης θερμά για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε, να αφιερώσει ξεχωριστή ανάρτηση στο ιστολόγιό της για την ψηφοφορία μας.
 

2 σχόλια:

Sophia είπε...

Είναι πραγματικά πολύ όμορφα κίνητρα για εμάς τους διαγωνιζόμενους, αν και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο για να νικήσουμε παρά να αγαπάμε όσο το δυνατόν περισσότερο το blog μας και το περιεχόμενό του.
Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που κάνουν προσφορές.
Καλή σας ημέρα από το http://xeiropoihma.blogspot.com

Fanypap είπε...

Μπράβο σας! ωραία πρωτοβουλία!!

Ξαφνικά διαπίστωσα ότι δεν ήμουν αναγνώστης σας!!ενώ πίστευα ότι είμαι...τώρα πάντως είμαι σίγουρα!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Widgets