«ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ! Ας δούμε λίγο γιατί στην πραγματικότητα δεν λήγει η καραντίνα»omorfhzwh
 Ας δούμε λίγο γιατί στην πραγματικότητα δεν λήγει η καραντίνα όλο το καλοκαίρι και από Οκτώβριο πάλι μέσα . ήδη λενε ότι θα έχει δεύτερο κύμα κοροϊδοϊου από Οκτώβριο.σας ετοιμάζουν για μέσα 5 μήνες.εχω πέσει έξω σε κάτι;;;;;  

Λοιπόν.  

Έλεγα ότι αυτά τα μέτρα δε θα αρθούν ποτέ ουσιαστικά.θα σας δώσουν πίσω το 40% από ότι είχατε πριν και θα πανηγυρίζετε κιόλας!!!!  

4 μαϊου ανοίγουν τα κομμωτήρια και μικρομάγαζα .σας λένε άντε....κουρευτειτε......  Καταργούνται τα sms. Και;;;; Και τώρα έβγαινες οπότε ήθελες .αυτό είναι το δόλωμα...  Να βγεις 4 Μάη.και να πας που;;; Καφέ κλειστά μπαρ κλαμπ εκδηλώσεις.μονο βόλτα όπως και με τα sms.  

Μετά ανοίγουν σταδιακά τα άλλα μαγαζιά αλλά με λίγα άτομα.ανεργια;;; Ναι.  Έξω μόνο με μάσκα.  Μουσουλμανοποιηση;;; Σε λίγο και μπουργκα...  Μα η μάσκα όσο αναπνέεις βγαίνει διοξείδιο του άνθρακα καταστραφεις τα πνευμόνια σου.  Θα αρρωστήσεις σε λίγες μέρες!!!!!  Αν εγώ θέλω π.χ 3 μάσκες την ημέρα θέλω 3 ευρώ άρα 90 το μήνα .μια οικογένεια θέλει 270 το μήνα για μάσκες μόνο!!!!  Με τί λεφτά; Χωρίς δουλειά; Και με πρόστιμα;;;  

Πάμε στα άλλα τώρα.  

Ανοίγουν τα καφέ μπαρ κλαμπ εστιατορια με μόνο έξω τράπεζια ανά δύο μέτρα απόσταση.  Πάτε καλά;;; Αν ενας δεν έχει εξωτερικό χώρο η έχει για ένα τραπέζι τι θα κάνει; Θεσσαλονίκη όλη η παραλία έχει καφέ μπαρ χωρίς εξωτερικο χώρο .άρα δε θα ανοίξουν ποτέ .αν ανοίξουν θα πληρώνουν τέλη εφορία κλπ.απο ότι ξέρατε σε διασκέδαση θα ξανανοίξει μόνο το 25% και αν.  Άρα; Ανεργία απολύσεις άμεσα.  

Πάμε στα νησιά.  

Απαγορεύεται η μετακίνηση ως Ιούλιο.  Τα ξενοδοχεία κλειστά.τουρισμος τέλος.  Ανοίγουν μόνο τα 12 μήνα ξενοδοχεία  Μα σε όλα τα νησιά έχει εποχιακά ξενοδοχεία καταλύματα!!!!!  Άρα δεν ανοίγουν!!!! Ανεργία κλείσιμο απολύσεις.  Οργανωμένες παραλίες κλειστά.ανεργια κλείσιμο απολύσεις.  Πάμε διακοπές Αυγούστο μόνο.και; Με μάσκα και σε απόσταση.διασκεδαση μόνο έξω τράπεζια άρα 10 άτομα σε κάθε μπαρ καφέ.τιποτα δε θα ανοίξει.δε συμφέρει.  Και έρχονται λίγοι τουρίστες και υπάρχει κρουσμαααα....  Π.χ είσαι Μύκονο Σαντορίνη Ρόδο Πάρο η οποιαδήποτε.  Σε κρούσμα το είπαν θα υπάρχει καραντίνα.  Άρα 14 μέρες θα κλείνει το νησί όλα δε θα μπορείς να φύγεις.ουτε λεφτά θα έχεις ούτε που να μείνεις ούτε να φύγεις.  Τι δε θα υπάρξει κρούσμα; Πολλά θα έχει σε όλα τα νησιά.χαμος.  Άρα... Διασκέδαση τουρισμός μετακινήσεις εποχιακά επαγγελματα τέλος  Περίπου 600.000 νέοι άνεργοι...  Πείνα ανεργία.  

Έρχεται νέο μνημόνιο; 

Μα ναι. Αλλιώς καταρεει το κράτος.  Άρα; Νέα μέτρα φτωχοποιηση ανεργία μνημόνια κλείσιμο των πάντων.  Από Οκτώβριο θα πουν παγκόσμια νέο κύμα κοροϊδοϊου πιο ισχυρό πάλι μέσα από Οκτώβριο ως Απρίλιο του 2021.  Πάτε στοίχημα;;;;  

Σε αυτό το διάστημα του εγκλεισμού γίναν 48 νέα ΧΟΤ σποτ.γεμισε ο τόπος μετανάστες.  
Κυβερνούν με νομοθετικα διατάγματα μόνο .  
Βουλή τέλος.σας δίνουν μια μικρή ελεγχόμενη ανάσα για τα χειρότερα που έρχονται..  
Δεν υπάρχουν πια ελευθεριες όλα σχεδιασμένα.  
Και όλα αυτά σε μια χώρα 11 εκατομμύριων που είχε 2.500 κρουσματα με Ρομά μετανάστες και ψεύτικα.και 130 νεκρούς με Ρομά μετανάστες και κανείς δεν είπε κανένα όνομα νεκρου καμία νεκροψία καμία κηδεία τίποτα. 
Τραγικό.....  

Όλα κοροϊδία.  Μα την Ελλάδα δε τη χτύπησε καθόλου αυτό που ονόμασαν κοροϊδοϊο....  

Πουλήθηκαν λιμάνια φέραν μετανάστες κρυφά...  
Και ήδη σχεδιάζεται ο δεύτερος χειρότερος γύρος.  
Όλα με πρόσχημα τον κοροϊδοϊο..  
Γιατί;;;; Είδαν ότι ο κόσμος φοβήθηκε πίστεψέ τρομοκρατήθηκε έφαγε τα πάντα..  

Πολλοί καταλαβαν τι συμβαίνει.  
Τους κλείνουν όταν μιλάνε.  

Δόθηκαν 11 εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ.  
Για προπαγάνδα.  
Έχει ξαναγίνει; Ποτέ.  

Δόθηκαν εκατομμύρια και σε γιατρούς ? γιατί; 
Για να λένε .....ότι τους πουν ?  

Τον Οκτώβριο θα έχουν προηγηθεί εκλογές δεν μπορούν μόνοι να ξαναβάλουν μέσα το κόσμο.  

Εκλογές με απλή αναλογική...τι σημαίνει αυτό;;; Μα συγκυβέρνηση!!!!!  Όλοι μαζί!!!! 

Έτσι δε θα μιλάει κανείς κόσμος  
Αποφασίζω και διατάζω .  
Οι μόνοι που θα πανυγηριζουν είναι οι μετανάστες.θα είναι έξω θα έρχονται συνεχώς . 

Θέλετε και άλλα; Σκεφτείτε τα ....  
Φυσικά μετά τις 12 το βράδυ απαγόρευσαν την κυκλοφορία .μόνιμα αυτο.  
Τότε φενεται βγαινει ο κοροϊδοιος η η άμαξα γίνεται κολοκύθα στις 12 η ώρα τι να πω.  

Χαιρέτηστε όλοι μαζί το νέο είδος δικτατορίας.  
Σας τα πήραν όλα σας δίνουν πίσω για 3 μήνες το 30% από ότι είχατε και πανυγηριζετε. 

Το χειρότερο είναι ότι συνηθησατε την κοροϊδία.  

Καλή τύχη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Widgets